Novi način rada


Povodom novonastale situacije i mera preduzetih protiv suzbijanja korona virusa COVID-19, predano radimo na tome da izbegnemo sve mogućnosti da dođe do prenosa virusa tokom našeg rada.


EU Build nastavlja redovan rad i ni jedan naš projekat neće biti usporen, odložen ili prekinut.


Briga za bezbednost naših klijenata i partnera, kao i naša odgovornost za javno zdravlje se realizuje  tako što od prvog dana vanrednog stanja EU Build funkcioniše po principu „virtual office“ odnosno bez fizičkog dolaska zaposlenih na posao. Na taj način smo potpuno onemogućili prenos virusa tokom naših poslovnih aktivnosti.


Uzimajući u obzir bogato iskustvo u obukama i uvođenju novih tehnologija i inovativnih organizacionih rešenja u konzervativne industrije, posebno u građevinarstvu i javnoj upravi i iskustvo u izgradnji kapaciteta firmi i javnih institucija, firma EU Build će svoje obuke u narednom periodu organizovati ONLINE.


Biće ponuđene otvorene obuke kao i do sada, ali i IN-House obuke koje će vaši zaposleni moći da pohađaju bez ikakvog rizika po svoje ili javno zdravlje.


Informacije o našim obukama nalaze se na ovom linku. Dodatne informacije možete zatražiti putem naše e-mail adrese office@eubuild.rs ili pozivom na broj 011 / 2686 - 707.